Gyakori kérdések

Mit is jelent a home staging?

A home staging a lakás felkészítése az eladásra- a sikeres ingatlaneladás művészete. Mindezt tudatos arculat kialakítással, az ingatlan lehetőségeinek feltárásával tesszük, mely segít a potenciális vásárlóknak  elképzelni az ingatlanban rejlő lehetőségeket. Professzionális fotók készítésével a lakás előnyeire tereljük a figyelmet, célunk, hogy az érdeklődő már a képek alapján beleszeressen az adott ingatlanba.

 

A legtöbb ember számára otthonuk megvásárlása a legnagyobb befektetés életük során. Azonban kevesen rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a megvásárolni kívánt ingatlanban új otthonukat lássák. Ebben segít a home staging, amely az ingatlan arculatának tudatos kialakításával, az ingatlan meglévő adottságainak kiaknázásával, a berendezési tárgyak kreatív újra rendezésével, a tér és a színek összhatásának kialakításával a legjobbat hozza ki ingatlanodból. Home staging szolgáltatásunknak köszönhetően az értékesíteni kívánt ingatlanokat stílussal és élettel töltjük meg, megteremtve ezzel azt a lehetőséget, hogy a potenciális vásárló azonnal beleszeressen az ingatlanba.

 

Olyan otthonokat teremtünk, amelyekben az emberek élni szeretnének. Hangulatot, életstílust közvetítünk, ezáltal a helyszíni megtekintések számát növelve az eladás gyorsabbá, az értékesítési ár pedig magasabbá válik.

 

Minimális költség ráfordítással a maximumot hozzuk ki egy adott ingatlanból.

Mikor ajánljuk a home staginget?

  • Gyorsan szeretnéd eladni az ingatlanodat
  • Áron felül vagy legalább a  meghirdetett irányáron
  • Professzionális képeket szeretnél az ingatlanodról
  • Meg szeretnéd mutatni az ingatlan lehetőségeit
  • Segítségre van szükséged az ingatlan értékesítés előkészítése során
  • Stílust szeretnél varázsolni az ingatlanodnak