Csapatunk

Rádi-Nagymihály Adrienn - Design2sell

Közgazdász

Nagymihály
Adrienn

Ügyfeleink elégedettsége, kimagasló szinten való kezelése számomra mindig kulcsfontosságú volt,hisz nem elegendő tökéletes szolgáltatást nyújtani, hanem igazán fontos a boldog, elégedett kliens.

Csovcsics Dániel - értékesítő - Design2Sell

Ingatlan értékesítő

Csovcsics
Dániel

Az ingatlanpiacon zajló óriási verseny miatt egy ingatlan úgy tud igazán érvényesülni, ha az értékesítést megelőzően tudatosan felkészítjük az eladásra, vonzóvá tesszük a potenciális vevők számára. Ingatlan értékesítőként azt tapasztalom, hogy érdemes erre az előkészítő folyamatra figyelmet fordítani, hiszen ez az energiaráfordítás megtérul.

Csarnai Csilla - Lakberendező - Design2Sell

Lakberendező

Csarnai
Csilla

Lakberendezőként a harmóniára és a stílusosságra törekszem, ezek segítségégével teremtek hozzáadott értéket ügyfeleink ingatlanjaiban.

Friskó Zsófia - Design2Sell

Lakberendező

Friskó
Zsófia

Egyedi és különleges stílusomat lakberendezőként is szívesen használom, szeretek nagyot álmodni és tudatosan megvalósítani, igazi otthonokat teremteni.

Miben tudunk segíteni?

Home staging szolgáltatásunkkal az értékesíteni kívánt ingatlanokat stílussal és élettel töltjük meg, megteremtve ezzel azt a lehetőséget, hogy a potenciális vásárló azonnal beleszeressen az ingatlanba.

Home Staging - Design2Sell - Csapatunk

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Balzac utcai lakás home staging - Design2Sell

Akár 16 nap alatt is el tudod adni ingatlanodat

Míg egy 40-80 négyzetméter alapterületű ingatlan eladása átlagosan 48 napig tartott a tavalyi évben, az általunk berendezett lakások esetében ez 16 napra csökkent.

Home Staging - Design2Sell - Balzac utcai projekt

Jobb áron

Fő szempont természetesen az ár, mely átlagosan a budapesti ingatlanok esetében 546 000 Forint volt, míg a vizsgált ingatlanoknál ez 646 000 Forintra növekedett.

Home Staging - Design2Sell - Balzac utcai projekt

Az érdeklődők több, mint 90%-a úgymond „a szemével vásárol”

Ez azt jelenti, hogy a különböző hirdetési felületeken megjelenített fotók alapján döntik el, hogy egyáltalán megtekintik-e a lakást. A tavalyi év adataiból ugyancsak megállapíthatjuk, hogy átlagosan 3,2-szer annyi érdeklődést regisztráltunk a Home Staginggel felkészített ingatlanok esetében, mint egy olyan lakásnál, ahol nem került sor erre.

Szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaink egyikét?